img img img img img img img img img

Fie ca vreti sa numiti aceasta operatie simplu tuning, ECU remapping, chipuit, tunat, pentru noi este la fel. Noi numim acesta interventie "optimizarea parametrilor motorului", pentru ca asta facem noi. Daca acelasi tip de vehicul cu acelasi tip de ECU cu aceeasi versiune software a mai fost modificat si in trecut la noi, nu va mai fi necesara modificarea de la zero a fisierul citit. In acest caz operatiunea de chip tuning dureaza mult mai putin.

Prin tuning se urmareste functionarea corecta a motorului si nu ducerea lui peste limitele recomandate de catre producator, deoarece riscul ca motorul sa fie suprasolicitat din punctul de vedere al parametrilor creste si uzura diferitelor componente devine prematura. Modificarea datelor, adica remaparea se face cu ajutorul computerului utilizand o serie de programe speciale. Procesul de scriere si citire difera in functie de tipul de ECU cu care este dotat motorul. Unele masini se citesc si se scriu prin conectorul de diagnoza OBD2 de la bordul masinii, altele necesita mai multa manopera pentru a extrage chipul de memorie in vederea citirii si scrierii lui cu ajutorul unui programator special atasat la computerul din laborator.

Noi va oferim doua tipuri de servicii: servicii complecte de chip tuning cu sculele noastre, care presupune manopera de citire, rescriere, testare si servicii de remapare, care presupune doar livrarea fisierului gata optimizat pentru rescriere.

Pentru mai multe intrebari si detalii folositi datele din pagina de Contact.